Om klinikken

Psykologklinikken Himmerland

Naturen er vigtig og helende for sindet og kroppen. Terapi i naturen bliver mere og mere udbredt og brugt især i forhold til stress og andre psykiske lidelser. Naturen er vigtig i mit arbejde med klienter, hvor jeg arbejder bl.a. med mindfulness og selfcompassion ved brug af naturens kræfter.

Ligesom naturen er vigtig og helende for sindet og kroppen. Ligeledes er kunst og farver. Kunst og farver er sprog, der taler til dine sanser og din fantasi. Hvor sindet og sanserne stimuleres og du opdager nyt og udvider din horisont.

I min klinik vil du opleve kunst og farver, og du inviteres ind i en særlig verden.

Psykologklinikken Himmerland har lokaler på en naturskøn og hyggelig landejendom,  placeret i Vesthimmerland mellem Viborg, Skive, Hobro, Aars, Møldrup og Farsø.

Psykologklinikken Himmerland er indrettet i en gammel stald med lyse og farvestrålende lokaler.

Desuden er der mulighed for at afholde samtaler udendørs i Psykologklinikken Himmerlands orangerier og gå under samtalerne – walk and talk- i den smukke og beroligende natur. Der er mulighed for transport med bus til Aalestrup Centrum, hvorefter der er ca 2 kilometers gang til klinikken.

Hvis du kører selv, er det nemt og gratis at parkere.

Psykologklinikken himmerland

Naturen er vigtig og helende for sindet og kroppen. Terapi i naturen bliver mere og mere udbredt og brugt især i forhold til stress og andre psykiske lidelser.

Naturen er vigtig i mit arbejde med klienter, hvor jeg arbejder bl.a. med mindfulness og selfcompassion ved brug af naturens kræfter.

Psykologklinikken Himmerland er indrettet i en gammel stald med lyse og farvestrålende lokale. På en naturskøn og hyggelig landejendom, placeret i Vesthimmerland mellem Viborg, Skive, Hobro, Aars, Møldrup og Farsø.

Desuden er der mulighed for at afholde samtaler udendørs i Psykologklinikken Himmerlands orangerier og gå under samtalerne – walk and talk- i den smukke og beroligende natur.

Der er mulighed for transport med bus til Aalestrup Centrum, hvorefter der er ca 2 kilometers gang til klinikken. Hvis du kører selv, er det nemt og gratis at parkere.

Phone: 29724995
9620 Aalestrup
Grøndalsvej 45
Videre til værktøjslinje